ELS TINTS QUÍMICS:

Què fan els tints químics
Primer de tot, els tints químics arrosseguen el color natural dels cabells, que es fan malbé i poden canviar completament; es tornen fràgils i aspres, i perden la brillantor natural. A més, els ingredients químics que porten travessen el cuir cabellut, i passen les substàncies tòxiques cap a l’interior de l’organisme.
Aposta pels tints naturals vegetals
A diferència dels tints químics, els naturals aporten més brillantor i realcen la dels pigments naturals. No afecten el color ni l’estructura natural dels cabells, sinó que, combinats amb la coloració del tint vegetal, proporcionen un color resplendent i fort.
S’elaboren amb plantes mòltes que aporten el color i que es combinen amb proteïnes de blat i alginat. Depenent de la coloració del tint, contenen henna de cultiu ecològic, càssia, closca de nou, glast, hibisc, arrel de ruibarbre, ratània, cafè, cúrcuma i remolatxa. La henna en pols bio aporta una coloració vermellosa natural, les proteïnes de blat aporten hidratació i afavoreixen un bon pentinat. Els ingredients que potencien el color són els següents: extracte de closca de nou, pols d’arrels de Krameria lappacea, pols de glast i pols de cafè. L’alginat s’obté de les algues marines i es posa com a espessidor